Lipdub in Apeldoorn

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en maken van proffesionele lipdubs in samenwerking met onze videografen. Zo kun jij nu een lipdip laten organiseren voor onder andere: Kinderfeestje, Familiedag, Vrijgezellenfeest, Teamuitje en nog veel meer.

Hulp nodig of een vraag?

STUUR EEN BERICHT

Een lipdub maken

in Apeldoorn

Een lipdub voor bedrijf, school en club!

Er is altijd wel een aanleiding voor het maken van een lipdub. Een vrijgezellenfeest, een teambuilding, een vriendendag of -weekend, een familie-uitje, een clubfeest of bedrijfsfeest in Apeldoorn. Dan wil je lekker bezig zijn, samen lachen en terugkijken op een mooi resultaat. Je leert elkaar beter kennen en extra waarderen.
Met 123lipdub beleef je een ochtend, middag of avond vol muziek en plezier. Je ontdekt acteerprestaties, saamhorigheid en beleeft veel gezelligheid. Ben je voor het eerst of ben je al bekend? Iedereen vindt zijn draai tijdens een lipdub!

De lipdub

oefenen & opnemen

Een professionele videograaf of workshopleider legt jullie precies uit wat er gaat gebeuren. Als er deelnemers zijn die niet weten wat een lipdub precies inhoud, wordt het uitgelegd of een voorbeeld laten zien. Dan is het tijd om te verkleden en de groepjes te maken. De videograaf oefent met jullie als deelnemers en filmt de hele act in één keer. Het resultaat: je eigen videoclip! Met alle namen van de deelnemers in de aftiteling. Dat levert jullie de spreekwoordelijke ‘five minutes of fame’ op. (Of iets korter, al naar gelang het lied dat jullie gebruiken.) Roem dus! Plus heel veel plezier. Bij het repeteren. Tijdens de video-opname. En bij de première van de film.

Alles van een lipdub

in een filmpje

Het filmen; het filmen gebeurd in een lang onafgebroken shot, waarbij de camera beweegt door de verschillende situaties, die jullie spelen/maken. Binnen of buiten afhankelijk van jullie wensen, waarin wij jullie vast leggen een blooper is niet erg, dit is wat in jullie film gebeurd.

De lipdub

locatie

Je kan een lipdub maken op verschillende locaties in Apeldoorn zoals bioscoop, winkel, sportclub, bouwmarkt, school, vakantiehuisje of gezellig thuis. Een lipdub is met mooi weer ook altijd buiten geweldig om te doen denk dan aan een park, langs een stadsmuur of gewoon in je achtertuin. De locatie kan zijn in een park, sportclub, school, restaurant of kantoor.
Een lipdub in Apeldoorn kun je maken in Victoriepark, Park Oosterhout, Cultuurpark de Hout, Vlindertuin.
Voor voorbeelden? Mooie voorbeelden klik hier!

123lipdub

is overal

De professionals van 123lipdub werken door het heel Nederland. Wij komen in alle provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Woont u over de grens? Ook dat is geen probleem! Wij komen ook in België en Duitsland.

Wat kun je verwachten als je

123lipdub boekt?

● Een ervaren cameraman/workshopleider voor de opname en begeleiding
● Verkleedspullen en accessoires om je te verkleden als artiest
● Songteksten van het liedje
● Het aangevraagde lipdub-nummer met audioapparatuur
● Een laptop voor het bekijken van de lipdub op de locatie
● Het digitale bestand (de clip) in HD-kwaliteit via WeTransfer

Hoelang duurt een

lipdub arrangement?

Het verkleden, oefenen en filmen duurt doorgaans twee tot tweeëneenhalf uur. Dat is te vergelijken de lengte van een popconcert of een professionele sportwedstrijd (van a tot z). Houd wel rekening met de weervoorspellingen. Dat je bij slecht weer wel een binnenlocatie hebt leuke optie is daarin de parkeergarage!

Heb je vragen, bijvoorbeeld over deelnemers met een beperking of een aparte locatie in Apeldoorn? Stel ze meteen aan ons!

WAT BETAAL JE VOOR

EEN LIPDUB?​

Wij rekenen vanaf 29.50 euro per deelnemer en dat is ongeveer gelijk aan de prijs van een etentje met pizza of schnitzel. Wij komen in actie bij een minimum van 12 deelnemers en een maximum van 1500 deelnemers. Bij minder dan twaalf deelnemers rekenen wij het basistarief van 390 euro. Zijn er méér dan twintig deelnemers? Vraag dan naar onze korting! Ons tarief is inclusief onze reiskosten en de btw. voor particulieren.

Extra huur opties incl materiaal:

  • sneeuwmachine (45 euro)
  • rookmachine (45 euro)
Wat vertellen

Onze klanten?

VRAAG EEN

OFFERTE AAN

Hoe is lipdub

Ontstaan?

Lipdubben brak voor het eerst door toen Britse militairen gelegerd in Irak het nummer ‘Is This The Way to Amarillo?’ van Neil Sedaka playbackten. Hun video werd een wereldwijde hit dankzij het internet. Jakob Lodwick, bedacht de term “lip dubbing” op 14 december 2006. Dit was voor de video getiteld Lip Dubbing: Endless Dream. In de beschrijving van de video schreef hij, “Ik liep rond met een liedje dat door mijn koptelefoon klonk, en filmde mezelf terwijl ik mee aan het zingen was. Is er een naam voor dit? Zo niet, dan stel ik ‘lip dubben’ voor. ”

0
Lipdubs
0
Vrijgezellenfeest
0
Familie uitje
0
Teamuitje
0
School