School Lipdub

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en maken van proffesionele lipdubs in samenwerking met onze videografen. Zo kun jij nu een lipdip laten organiseren voor onder andere: Kinderfeestje, Familiedag, Vrijgezellenfeest, Teamuitje en nog veel meer.

Hulp nodig of een vraag?

STUUR EEN BERICHT

maak jullie eigen school

school lipdub

Leerlingen snakken naar leuke activiteiten. Zeker in deze tijden! Dat hebben jullie als school ook ongetwijfeld gemerkt. Ook leerlingen van groep acht worden helaas geconfronteerd met al die onzekerheden. Wat doen jullie dit jaar met de afscheidsmusical van groep 8? Kan dit nog wel doorgaan en zo ja hoe? Hoe kan er iets tofs worden gemaakt, waar ouders trots op kunnen zijn en waarmee een waardig afscheid word genomen? Veel vragen dus!

123Lipdub wil jullie graag helpen! Hoe? Door samen een onvergetelijke lipdub te maken waarop leerlingen stralen met een lach van oor tot oor. Op die manier kan er toch nog een eindproductie worden neergezet waar trots op terug kan worden gekeken.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en maken van professionele lipdubs. Dit doen we in samenwerking met getalenteerde videografen door heel Nederland. Een lipdub is lachen, het is een hilarisch feestje. Vooral als je de lipdub laat organiseren bij 123Lipdub.nl! Je kent het wel; uren voor de spiegel staan een lied playbacken met een deo of föhn als microfoon, een haarborstel als je onder de douche je favoriete lied mee staat te blèren, of meezingen met die toffe zomerhit. Een moment om als leerling echt nog even van te genieten!

Interesse? Vraag onderaan vrijblijvend een offerte aan!

Met 123lipdub beleven de kinderen de ochtend, middag of avond vol muziek en plezier. Ze ontdekken hun acteerprestaties, saamhorigheid en beleven veel gezelligheid. Iedereen vindt zijn draai tijdens een lipdub!

123Lipdub is

overal

De professionals van 123lipdub werken door het heel Nederland. Wij komen in alle provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Wat kun je verwachten als je

123lipdub boekt?

● Een ervaren cameraman voor de opname en begeleiding
● Songteksten van de liedjes
● Het aangevraagde lipdub-nummer met audioapparatuur
● Een laptop voor het bekijken van de lipdub op de locatie
● Het digitale bestand (de clip) in HD-kwaliteit via WeTransfer

Wat betaal je

voor een School lipdub?

Wij maken graag een passende offerte voor jullie school. De prijs is geheel afhankelijk van het aantal leerlingen wat er in de klas of school zit. Wij komen in actie bij een minimum van 12 leerlingen en een maximum van 1500. Bij minder dan twaalf leerlingen rekenen wij het basistarief. Zijn er méér dan twintig leerlingen? Vraag dan naar onze korting!

Onze Lipdups zijn incl:
– Cameraman / Workshopleider
– Songteksten
– Party poppers
– Aangevraagde lipdub nummer met audio apparatuur
– Digitaal bestand (HD) via WeTranfer
– Laptop voor het bekijken van de lipdub op de locatie
– Reiskosten

Kosten:
op aanvraag

Deelnemers:
vanaf 12 leerlingen

Tijdsduur:
2 tot 2,5 uur

Meer dan 20 leerlingen dan krijg je van ons een leuke korting!

Wij bieden deze workshop aan tijdens
– Vrijgezellenfeest
– Teamuitje / Bedrijfsuitje
– Vriendengroep
– Familie uitje
– Kinderfeestje
– Sportclub
– School

VRAAG EEN

School OFFERTE AAN

Hoe is lipdub

Ontstaan?

Lipdubben brak voor het eerst door toen Britse militairen gelegerd in Irak het nummer ‘Is This The Way to Amarillo?’ van Neil Sedaka playbackten. Hun video werd een wereldwijde hit dankzij het internet. Jakob Lodwick, bedacht de term “lip dubbing” op 14 december 2006. Dit was voor de video getiteld Lip Dubbing: Endless Dream. In de beschrijving van de video schreef hij, “Ik liep rond met een liedje dat door mijn koptelefoon klonk, en filmde mezelf terwijl ik mee aan het zingen was. Is er een naam voor dit? Zo niet, dan stel ik ‘lip dubben’ voor. ”

0
Lipdubs
0
Vrijgezellenfeest
0
Familie uitje
0
Teamuitje
0
School