Thuis Lipdub

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en maken van proffesionele lipdubs in samenwerking met onze videografen. Zo kun jij nu een lipdip laten organiseren voor onder andere: Kinderfeestje, Familiedag, Vrijgezellenfeest, Teamuitje en nog veel meer.

Hulp nodig of een vraag?

STUUR EEN BERICHT

De

thuis lipdub

Met al die narigheid snakken mensen naar vrolijkheid. Die vrolijkheid komt dankzij 123Lipdub op een corona proof manier jouw kant op! Haal wat feestelijkheid in huis met een Thuis Lipdub vanuit je eigen vertrouwde woonkamer. Met een Thuis Lipdub bezorg je jezelf en anderen in deze bizarre tijden alsnog een lach van oor tot oor. Pak de deobus of fohn erbij als microfoon, trek wat kleurrijke kleren aan en start nu met deze coronavrije online party!

Met deze thuislipdub workshop krijg je een instructiepakket om vanuit huis met je mobiel toch een professionele Lipdub op te nemen. Dit doet iedere deelnemer voor zichzelf. Een veilig feestje dus! Maar daarna stopt de party niet. Wij zorgen ervoor dat al die losse video’s tot één leuke memorabele Lipdub worden gemonteerd. Hierdoor heb je een toffe video die je onderling kunt delen. Dit kan met een persoonlijke boodschap om anderen een hart onder de riem te steken. Verspreid blijheid met de Thuis Lipdub van 123Lipdub!

Woon je samen in één huis? In dat geval kun je samen op de video, zonder per se los van elkaar een video op te nemen!

Geniet van deze thuisworkshop Thuis Lipdub vanaf maar 12.50 euro (inclusief BTW) per persoon. Dat is geen geld voor een onvergetelijke Lipdub video! Voor het opnemen van deze Thuis Lipdub wordt een minimum van vier personen gehanteerd. Voor deze Thuis Lipdub moet minimaal 5 dagen voor het verstrekken van het instructiepakket worden betaald.

VOOR WIE is

de thuis lipdub

De 123Lipdub Thuis Lipdub is uiterst geschikt voor mensen die op lange afstand van elkaar wonen, maar toch samen iets willen ondernemen. Of mensen die elkaar niet kunnen ontmoeten. Maak deze Lipdub samen met zus uit Australië, of met vrienden die je al een tijdje niet kan zien! Ook kun je dit inplannen met mensen waarbij het lastig is om één vast moment in te prikken. Ook kun je namens heel de familie een leuke video maken voor die speciale jarige job, of die trouwerij! Zeker nu is de Thuis lipdub fijn!

VRAAG EEN

Thuis Lipdub
OFFERTE AAN

Hoe is lipdub

Ontstaan?

Lipdubben brak voor het eerst door toen Britse militairen gelegerd in Irak het nummer ‘Is This The Way to Amarillo?’ van Neil Sedaka playbackten. Hun video werd een wereldwijde hit dankzij het internet. Jakob Lodwick, bedacht de term “lip dubbing” op 14 december 2006. Dit was voor de video getiteld Lip Dubbing: Endless Dream. In de beschrijving van de video schreef hij, “Ik liep rond met een liedje dat door mijn koptelefoon klonk, en filmde mezelf terwijl ik mee aan het zingen was. Is er een naam voor dit? Zo niet, dan stel ik ‘lip dubben’ voor. ”

0
Lipdubs
0
Vrijgezellenfeest
0
Familie uitje
0
Teamuitje
0
School