Wat is een Lipdub?

Een lipdub is lachen, het is een hylarisch feestje en elkaar leren kennen! Vooral als je de lipdub laat organiseren bij 123Lipdub.nl

Hulp nodig of een vraag?

STUUR EEN BERICHT

Wat is een

Lipdub?

Je kent het wel; uren voor de spiegel staan een lied playbacken met een deo of fohn als microfoon, een haarborstel als je onder de douche je favoriete lied mee staat te bleren, of in de zomer het nummer op het meest harde volume… Wat nou als je dat niet alleen hoeft te doen? Maar als een groep? Is dat een lipdub? BIJNA!! Bij een lipdub, loop je rond, of dans je en draag je artiestenkleding, het lijkt een jaren 90 party!

Lipdub

oefenen en opnemen

Een professionele videograaf legt jullie precies uit wat er gaat gebeuren. Als er deelnemers zijn die niet weten wat een lipdub precies inhoud laat de workshopleider een voorbeeld zien. Dan is het tijd om te verkleden en de groepjes te maken. De videograaf oefent met jullie als deelnemers en filmt de hele act in één keer. Het resultaat: je eigen videoclip! Met alle namen van de deelnemers in de aftiteling. Dat levert jullie de spreekwoordelijke ‘five minutes of fame’ op. (Of iets korter, al naar gelang het lied dat jullie gebruiken.) Roem dus! Plus heel veel plezier. Bij het repeteren. Tijdens de video-opname. En bij de première van de film.

Alles van een lipdub

in een shot

Het filmen; het filmen gebeurd in een lang onafgebroken shot, waarbij de camera beweegt door de verschillende situaties, die jullie spelen/maken. Binnen of buiten afhankelijk van jullie wensen. Waarin wij jullie vast leggen een blooper is niet erg, dit is wat in jullie film gebeurd.

123Lipdub.nl - Organiseer samen met ons de leukste lipdub!
123Lipdub.nl - Organiseer samen met ons de leukste lipdub!
De lipdub

Locatie

Je kan een lipdub maken op verschillende locaties zoals bioscoop, winkel, sportclub, bouwmarkt, school, vakantiehuisje of gezellig thuis. Een lipdub is met mooi weer ook altijd buiten geweldig om te doen denk dan aan een park, langs een stadsmuur of gewoon in je achtertuin. Voor voorbeelden? Mooie voorbeelden klik hier!

Op basis van

goede afspraken kan veel

Bij het maken van een lipdub leer je elkaar beter kennen. Dat is leerzaam tijdens een teambuilding. Lachen bij een bedrijfsuitje. Hilarisch op een vrijgezellenfeest. Zowel bedrijven, scholen en universiteiten, maar ook families maken lipdubs. De clips worden vaak bekeken, geliket en gelinkt op Twitter, Instagram en Facebook.

Welke muziek

Kiezen jullie?

Op alle nummers kan je wel een lipdub maken. Ons advies: kies een nummer wat bij jullie hoort, vaak een vrolijke melodie met een tekst die je goed kunt meezingen. Heb je daar vragen over? Wij adviseren je graag maar laten je wel zelf een nummer kiezen!

Graag tot binnenkort!

NIEUW BIJ 123LIPDUB

LIPDUB MUURFOTO

Wauw, het is vanaf nu mogelijk om tijdens je reservering aan te geven of jullie een lipdub groepfoto willen ontvangen! Als jullie voor deze optie gaan ontvangen jullie een lijst inclusief foto op A3 formaat.

Omdat wij het ook leuk vinden dat jullie kunnen nagenieten van jullie Lipdub hebben wij de prijs laag gehouden! Je betaald maar €25 inclusief verzenden voor jullie eigen Lipdub groepsfoto.

Wat vertellen

Onze klanten?

Amanda
Amanda
14:49 24 Nov 20
Wat een geweldige organisatie! Vanaf het moment dat Karel en Tim aankwamen gingen ze meteen aan de slag! In één oogopslag zagen ze een leuke route door ons vrij volle huis met smalle wenteltrap.. En wat een geweldig filmpje is het geworden!Heel knap vond ik ook dat ze met een groep kakelende vrouwen prima orde wiste te houden zonder dat het er minder gezellig op werd :)Karel stelt hoge eisen aan het resultaat en gebruikte al onze eigen ideeën.En dat allemaal voor zo’n vriendelijke prijs, je krijgt echt waar voor je geld!
Jolanda de W.
Jolanda de W.
19:44 28 Nov 19
Afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeest gehad en we gingen een lipdub opnemen op de Dam in Amsterdam. Het was ontzettend leuk en goed georganiseerd door Karel en Shanna. Echt een topmiddag gehad!
Gül K.
Gül K.
15:42 13 Nov 19
Het was een geweldige dag voor ons. We zijn zeer tevreden over onze Lipdup. We kregen veel goede tips over hoe en wat. De sfeer was erg gezellig en we waren dankzij de team Lipdub erg op ons gemak. Zij en wij waren vol van ideen en hebben nu iets moois waar we jaren later met een glimlach naar kunnen kijken. Blij dat we voor jullie hebben gekozen. Wat zijn jullie professioneel!
Sophia K.
Sophia K.
14:32 30 Sep 19
We dachten dat het een hele klus zou worden. Niets van dit alles. Bizar hoe Tim rustig bleef in de chaos 🙂 Resultaat: een ochtend ontzettend gelachen en een geweldige lipdub als resultaat. Nogmaals bedankt. Voor herhaling vatbaar.
Eric de M.
Eric de M.
13:24 27 Aug 19
superleuke ervaring en een gezellige dag gehad. Professionele aanpak van Joep en heel veel ruimte voor eigen inbreng om er een persoonlijke draai aan te geven. KORTOM…..niet twijfelen…..DOEN!!!
X X
X X
11:27 26 Aug 19
Echt een aanrader! Ontzettend veel lol gehad tijdens het repeteren en opnemen van de lipdub. De begeleiding was heel relax, goede uitleg en zeer professioneel. En het eindresultaat…… SUPER! Mooi aandenken aan een prachtige dag!
Sanne van B.
Sanne van B.
08:17 26 Aug 19
Hele leuke lipdub gemaakt tijdens een vrijgezellenfeest. Het resultaat is erg leuk geworden (en zat dezelfde avond nog in mijn mailbox!), maar vooral het oefenen en opnemen zelf was lachen! De vele kleurrijke attributen en het enthousiasme van Joep maakten het af. De organisatie is bovendien erg goed bereikbaar en reageert supersnel. Aanrader!
Maaike van E.
Maaike van E.
10:52 14 Aug 19
Leuke lipdub gehad met Tim. Aan accessoires werd gedacht, geheel verzorgd! Goed bereikbaar en snelle reacties bij vragen. Aanrader!
Vanessa G.
Vanessa G.
19:07 17 Jul 19
Afgelopen weekend een geweldige lipdub workshop gehad. Wat hebben we gelachen! Echt een aanrader! Het is een onvergetelijk vrijgezellenfeest geworden. Dank jullie wel!
Ivonne van den H.
Ivonne van den H.
08:02 04 Jul 19
We hebben met ons team een geweldige middag gehad dankzij 123lipdub.nl. Dank je wel Tine, Karel en Boy!
Cindy S.
Cindy S.
18:07 03 Jul 19
Professionele club! Tine en Karel nemen hun taak erg serieus en staan voor de hoogste kwaliteit. Een van ons kon er helaas niet bij zijn en toen werd geregeld dat we een kort filmpje konden aanleveren, dat hun videograaf nog voor de lipdub gemonteerd heeft. Al met al een supermooi cadeau dat wij tijdens het huwelijk van onze vrienden zullen aanbieden. Dank!
Karla B.
Karla B.
14:45 22 Jun 19
Wij hebben met ons team van 20 juffen een lipdub gemaakt. wat hebben we gelachen en wat was het een fantastische vorm van teambuilding. Alles was door 123 lipdub perfect geregeld.
Milou S.
Milou S.
06:31 18 Jun 19
Super gave Lipdub gemaakt met 123Lipdub voor een vrijgezellenfeestje!!Kleren, accessoires, enthousiast personeel; kortom een compleet pakketje! We hebben echt genoten en een leuke herinnering gemaakt die we nog vaak terug zullen kijken!
Marieke van den B.
Marieke van den B.
18:07 16 Jun 19
Geweldige lipdub workshop gehad door 123Lipdub tijdens een vrijgezellenfeestje! Alles was heel professioneel verzorgd, super aardige en enthousiaste mensen en een top resultaat. Echt een aanrader!
Suzanne in 't V.
Suzanne in ‘t V.
22:54 15 Jun 19
We hadden een buiten programma bedacht voor een vrijgezellenfeest met 40 vrouwen. Door slechte weersvoorspellingen op het laatste moment opzoek gegaan naar een alternatief. Bedacht om een lipdub te maken. Maar hoe regel je dat op het laatste moment voor zo’n grote groep? Meerdere bedrijven een mail gestuurd. Karel en Tine reageerde super snel en enthousiast. Afstand van bijna 2 uur rijden? Geen probleem! Ze wilde graag met ons meedenken. Super communicatie! En wat een top avond hebben we gehad met Tim! In zijn eentje 40 vrouwen managen en zorgen voor een super eind resultaat! 5 bakken met verkleed kleren en attributen voldoende voor iedereen! Teksten uitgeprint en ingedeeld in kleine stukjes dus goed voorbereid! Echt een aanrader!Bedankt voor de top avond! 👍💐
Joukje H.
Joukje H.
17:37 10 Jun 19
Zaterdag een super leuke lipdub gemaakt! Karel en Tine zijn een top team die ons vrijgezellenfeest nog leuker hebben gemaakt dan hij al was! Echt een groot succes!!
Ktb van H.
Ktb van H.
13:48 26 May 19
Het was een geweldige dag! Met enthousiaste instructeurs.Echt een aanrader!! Bedankt!!
Anette De R.
Anette De R.
11:48 16 May 19
Zo leuk,lol en gezelligheid met elkaar!!Een fantastisch team Karel en Tim👍Aanrader voor een leuk feestje
Wendy
Wendy
15:40 21 Apr 19
Erik H.
Erik H.
07:09 18 Apr 19
Leuke mensen die echt een feestje maken van je lipdub. Het resultaat was ook super.
Silvia V.
Silvia V.
10:43 08 Apr 19
Super leuke middag gehad! Was een leuke uitdaging met z’n alle. Top gedaan.
Lauren Vd V.
Lauren Vd V.
04:51 08 Apr 19
123lipdub is echt in 1 woord SUPER!! Het begint al met de communicatie. Dat gaat zo onwijs vlug….geweldig! Wij hadden vrijgezellenfeest en hebben niets gezegd, dat mochten zij zelf doen. Ook dat was leuk.Tijdens het vertellen wordt de bus open getrokken en komen er een aantal dozen met leuke en kleurrijke kleding een accessoire’s tevoorschijn!!!Ik zal niets verklappen, maar ze denken ook aan kleine dingentjes wat het ook extra leuk maakt! Kortom, een top team! Karel, Tine en Tim…onwijs goed en leuk gedaan, dank je wel!!
Eveline S.
Eveline S.
10:14 01 Apr 19
Wat hebben we een leuke middag gehad met 123Libdub. Echt een aanrader om deze jongens in te schakelen om een libdub te maken met je team.
ray M.
ray M.
05:53 01 Apr 19
Leuk vernieuwend..en een keer iets anders.
Peter L.
Peter L.
19:51 31 Mar 19
Toptip voor iedereen die een groep mensen een onverwachte team activiteit wil geven: Doe een libdub, (maar vertel ze dat niet van tevoren). Wij hebben het gedaan met de vereniging. De leden waren gemiddeld 45+, en we hebben een topmiddag gehad, en een hilarisch filmpje op de koop toe.Het is duidelijk dat de mensen van 123libdub weten wat ze doen. Binnen no time deed iedereen enthousiast mee, en na enkele pogingen hadden we een filmpje wat we zelf leuker vonden als alle voorbeelden die van te voren bekeken hadden.
Jildau H.
Jildau H.
16:50 31 Mar 19
Artoine
Artoine
10:33 23 Mar 19
mark C.
mark C.
21:22 12 Mar 19
Bianca R.
Bianca R.
11:36 12 Mar 19
Keer iets anders als team uitje of gewoon leuk met een stel vrienden. Ik zeg gegarandeerd leuke dag met een super resultaat
Marije J.
Marije J.
19:01 11 Mar 19
Peter P.
Peter P.
20:30 17 Feb 19
Via 123lipdub een leuke lipdub laten maken met ons team. Geweldige workshop!
Volgende beoordelingen
js_loader
VRAAG EEN

OFFERTE AAN

Hoe is lipdub

Ontstaan?

Lipdubben brak voor het eerst door toen Britse militairen gelegerd in Irak het nummer ‘Is This The Way to Amarillo?’ van Neil Sedaka playbackten. Hun video werd een wereldwijde hit dankzij het internet. Jakob Lodwick, bedacht de term “lip dubbing” op 14 december 2006. Dit was voor de video getiteld Lip Dubbing: Endless Dream. In de beschrijving van de video schreef hij, “Ik liep rond met een liedje dat door mijn koptelefoon klonk, en filmde mezelf terwijl ik mee aan het zingen was. Is er een naam voor dit? Zo niet, dan stel ik ‘lip dubben’ voor. ”

0 +
Lipdubs
0 +
Vrijgezellenfeest
0 +
Familie uitje
0 +
Teamuitje
0 +
School